Nieuws

Vanaf 1 januari 2015 is onze
collega Sandra Schoonderwoerd
gediplomeerd Oedeemtherapeut!

 

Lees hier ook alles over onze score
na een tevredenheidsonderzoek
van Qualizorg.

Hier een afspraak maken/wijzigen

Webshop

MEDISCHE FITNESS

Dat bewegen gezond is moet iedereen bekennen. Maar daar tegenover zien regelmatig een negatieve ‘Beweegspiraal’. Dit kan verschillende oorzaken hebben, bv: zittend werk, lichamelijke beperkingen, adipositas, bewegingsangst, te druk, etc. Vul zelf maar in.

Om deze ‘slechte’ levensstijl te doorbreken kunt u bij ons komen sporten. Voor jong en oud, voor ieder toegankelijk en op een verantwoorde manier. U krijgt bij ons een persoonlijk trainingsschema op maat gesneden. U leest meer over ons fitness concept in onze folder, verkrijgbaar in de praktijk.
In het kader van veiligheid is er in de praktijk een AED aanwezig. Daarnaast zijn we allen in het bezit van een geldig reanimatie diploma.

25% KORTINGSACTIE

Kom samen met je vriend, vriendin, kennis of familie sporten bij Fysiosportcentrum en krijg het eerste abonnement 25% korting. Deze korting geldt zowel voor jezelf als de persoon die je meeneemt. Ook als je al sport bij ons, kun je iemand meenemen en deze korting op het eerstvolgende abonnement krijgen. Voordat je komt sporten, vindt er altijd een intake plaats om te bepalen welke oefeningen het beste bij je passen. Hiervoor dien je een afspraak te maken met een van de fysiotherapeuten. Meld je je aan tussen 1 september en 31 oktober, dan is de intake GRATIS! Kijk onderaan voor de tarieven en de vaste tijden voor begeleidend sporten.

TARIEVEN